Huom! Pahoittelemme! Myrskyn takia tapahtuma joudutaan päättämään jo klo 18:00. Myös Jessican Ja Guyn häät muuttuvat yksityiseksi tilaisuudeksi.

OHJELMA

Aurlahden rantaan pyöräytetään koko talven hauskin talvitapahtuma!

 

Kaksipäiväisessä, maksuttomassa tapahtumassa on yllätyskarusellien lisäksi paljon muuta koettavaa ja nähtävää sekä syötävää ja juotavaa. Tältä sivulta löydät tarkemmat tiedot esiintyjistä sekä alustavan ohjelma aikataulun. Huom! Ohjelmaan tulee vielä lisäyksiä ja mahdollisia muutoksia. 

Sisäänpääsy maksuton!

 • 21.2.2020 Perjantai

  Huom! Alustava aikataulu, joka päivittyy.

   

  12.00 Tapahtuma-alue avataan

  12.00-16.00 Lohjan Teatteri: Saapasjalkakissa paikalla tapahtumassa

  13.00 Ilmastokaruselli pyörii Lohjanjärvellä

  13.00 Robin Hund & hans glada orkester

  13.45 Lavis Lavatanssijumppa – 

  Aplicon koko perheen taukojumppa

  14.00 Pintapelastusnäytös 

  15.00 Robin Hund & hans glada orkester

  16.00 alkaen mahdollisuus käydä saunassa ja talviuinnilla Haikarissa, opastus tapahtuma-alueelta (5e + oma pyyhe ja pefletti)

  16.00-20.00 Nuori Lohja

  17.00 Jättisaippuakupla show Ruffle Army

  18.00 Ilta 

  19.30 The Bluespace

  21.00 Tapahtuma-alue suljetaan

  Huom! Paikalla olevilla yrityksillä ja yhdistyksillä on myös omaa ohjelmaa pisteissään, mm. Nukketeatteria! 

  Tutustu myyntipisteisiin!

 • 22.2.2020 Lauantai

  Huom! Alustava aikataulu, joka päivittyy.

  10.00 Tapahtuma-alue avataan

  10.00-14.00 Lohjan Teatteri: Saapasjalkakissa paikalla tapahtumassa

  10.00-16.00 Glitternistit paikalla

  10.15 Lavis Lavatanssijumppa – 

  Aplicon koko perheen taukojumppa

  10.30 KalastusTV kalastuskilpailu juontajana Ville Haapasalo

  12.00 llmastokaruselli pyörii Lohjanjärvellä

  12.00 Lohjan vuoden 2019 urheilijan ja joukkueen palkitseminen

  12.00-18.00 Nuori Lohja

  15.00 Pintapelastusnäytös

  13.00 & 16.00 Juhlaprinsessa Jääkuningatar ja Jääprinsessa Uskalluksen voimalla! -esitys. Meet & Greet esitysten jälkeen noin 1h30min. 

  14:00 Samuel Daayata

  18.00 Häät ilmastokarusellissa! Jessica ja Guy vihitään karusellissa. Häämarssi Lohjan kaupunginorkesteri.

  19.00 Back to the 90s Toppatakkidisco, DJ Tuottaja Jääskeläinen

  20.45 SPARKS! Tulishow

  21.00 Tapahtuma-alue suljetaan

  Huom! Paikalla olevilla yrityksillä ja yhdistyksillä on myös omaa ohjelmaa pisteissään, mm. Nukketeatteria!

  Tutustu myyntipisteisiin!

 • Karusellit

  Keksijä-karusellitirehtööri, keksijä Janne Käpylehto tuo Lohjanjärvelle ilmastokarusellin! Kuinka saadaan karuselli pyörimään järven päällä, nyt kun ensimmäistä kertaa sitten 1925 vuoden ei Lohjanjärvi olekaan jäätynyt? Innovaation avulla! Paikalla on myös perinteinen upea hevoskaruselli, jonka kyytiin halukkaat myös pääsevät ilmaiseksi!

   

 • Ilta

  22-vuotias Ilta on laulaja, jonka upea ääni ja kupliva persoona hurmaavat hetkessä.

  Ilta tuli suurelle yleisölle tutuksi kevään 2019 Tähdet, tähdet -ohjelmasta, jossa oli mukana semifinaaliin asti. Ilta on julkaissut useamman oman singlen, joista tunnetuimmat ovat Minne mä meen, Naurettava ja Koukkuun. Lisäksi hänet tunnetaan Cheekin Sillat-kappaleesta ja Pikku G:n biiseistä Paratiisiin ja Mitä sulle jää.

 • Robin Rekku & Jekkuorkesteri /

  Robin Hund &

  Hans glada orkester

  Robin Rekku & Jekkuorkesteri soittaa svengaavaa lastenmusiikkia joka soveltuu koko perheelle. Lapset saavat osallistua aktiivisesti laulun, liikkumisen sekä rytmiikan kautta.  Orkesterin ruotsinkielinen alter ego Robin Hund & Hans glada orkester voitti Emma palkinnon parhaasta lastenmusiikista 2017. Nyt Robin Rekku & Jekkuorkesteri on ehdolla Emma palkinnon saajaksi 2019 uuden suomenkielisen levynsä johdosta!

  Robin Hund & Hans glada orkester spelar svängig barnmusik för hela familjen. Barnen får delta aktivt genom sång, rörelse och rytmik. Robin Hund & Hans glada orkester vann ett Emma pris 2018 för årets barnmusik 2017.

 • Pyörivä kalastuskilpailu / Kalastus TV & Ville Haapasalo

  Maailman ensimmäinen kalastuskilpailu karusellin päällä! Kilpailun järjestää Kalastus TV ja isäntänä toimii näyttelijä Ville Haapasalo. Lisätietoja helmikuussa! Mukana lasten ja aikuisten sarja. Säävaraus.

  Osallistu kilpailuun täältä!

 • #Rakkauttajäällä / Jessican & Guyn vihkiminen

  Lohjan kaupungin ja Radio Novan "Häät jääkarusellissa"-kampanja, #rakkauttajäällä" voittajaksi selviytyivät Jessica ja Guy Lahdesta!

  Hääpari vihitään 22.2.2020 Lohjan Jääkarusellifestivaaleilla  ja he viettävät hääjuhlaansa 100 metrin syvyydessä Tytyrin Elämyskaivoksessa.

 • Taikatulet

  Vahvaa steam-punk henkeä löytyy Sparks!-esityksestä, jossa ei kipinöissä säästellä. Kolmen naisen esityksessä otetaan käyttöön hienoimmat tuli- ja kipinävälineet, klassista "Taikatulet"-koreografiointia unohtamatta. Uutena aluevaltauksena ovat todella näyttävät pyrotekniset välineet, yhteistyössä pyroteknikko Kari Halion kanssa toteutettuna! Tämä on tuliesitys nostettuna seuraavalle tasolle!

 • Aktiviteetteja lapsille & nuorille

  Lohjan Liikuntakeskus Oy ja Lohjan kaupungin nuorisotyö - Nuori Lohja järjestävät festivaalialueella toimintaa lapsille ja nuorille.

   

  Aurlahden luistelukentällä on mahdollisuus luisteluun musiikin tahdissa, mikäli sää sallii.

   

  POP UP-nuokkaritelttaan olet tervetullut yksin tai kavereiden kanssa. Nuoriso-ohjaajat odottavat sinua pelien ja kisailujen kanssa. Luvassa on Pokestop, tehtävärata, keppareita ja muuta puuhaa sään sallimissa puitteissa.

   

  Tule tutustumaan Ohjaamon toimintaan, ja kuulemaan millaisia palveluja Ohjaamo tarjoaa nuorille. Pääset myös kokeilemaan tarkkuuttasi Frisbeegolfissa.

   

  Nuori Lohja-bussissa lapsille nukketeatteria ja Onnenkarusellin pyöritystä.

 • Juhlaprinsessa

  Juhlaprinsessan Lumikuningatar ja Jääprinsessa ovat mukana Jääkarusellifestivaaleilla 22.2.2020! Tervetuloa tapaamaan talvisia prinsessoja ja osallistumaan Uskalluksen voimalla! -esitykseen.
   

  Uskaltaudu Juhlaprinsessan Lumikuningattaren ja Jääprinsessan mukaan harjoittelemaan omaa uskalluksen voimaasi! Lumikuningattaren pikkusiskoa Jääprinsessaa alkaa yhtäkkiä kovasti jännittämään, voisimmekohan yhdessä auttaa häntä uskaltamaan?
   

  Esitykset ovat klo 13 ja klo 16. Pienet kuninkaalliset perheineen ovat tervetulleita tapaamaan prinsessoja esitysten jälkeen sekä ottamaan yhteiskuvia. Tiedossa myös lämpimiä haleja, sekä prinsessat jakavat lapsille nimmarikortteja. Tapaamiset ensimmäisen esityksen jälkeen klo 14.30 saakka, sekä toisen esityksen jälkeen klo 17.30 saakka.

 • The Bluespace

  Pitkän linjan lohjalaisista muusikoista koottu The Bluespace tarjoilee keikoillaan täyden kattauksen rytmikkään illallisen, joka sisältää niin bluesin, bluesrockin, soulin kuin countrynkin klassikoita sekä vähemmälle huomiolle jääneitä helmiä. Nimensä mukaisesti bändi kyyditsee kuulijansa sinisen avaruuden ytimeen; nämä rytmimusiikin reissutyöläiset laittavat tanssijalkasi liikkeelle ja arjen sadepilvet haihtumaan.

 • Lohjan Kaupunginorkesteri

  Lohjan kaupungin ja Radio Novan "Häät jääkarusellissa"-kampanja, #rakkauttajäällä" voittajaksi selviytyivät Jessica ja Guy Lahdesta!

   

  Hääpari astelee Lohjan kaupunginorkesterin esittämän häämarssin tahtiin vihittäväksi 22.2.2020 Lohjan Jääkarusellifestivaaleilla (satoi tai paistoi) ja he viettävät hääjuhlaansa 100 metrin syvyydessä Tytyrin Elämyskaivoksessa.

 • Back to the 90s Toppatakkidisco feat. Tuottaja Jääskeläinen

  Back to the 90’s Toppatakkidisco @Jääkarusellifestivaali!

  Hikijumppaa ja volyymia pumppaa kun KISS radiokanavan ääni ja hillitön ysärifanaatikko, Tuottaja Jääskeläinen vetää kunnon ysäridiscosetin lauantai-iltana 22.2. Aurlahden rannassa. Jääkarusellifestivaalin kävijät pääsevät After Ski-tunnelmiin Haddawayn ja Ace Of Basen tahdissa, pitkät talvikalsarit jalassa ja suomalaisen talvisään armoilla. Laskettelumonot- ja lasit ovat myös tervetulleita asusteita tuiskuun ja tuuleen..

 • Talviuintia Haikarissa

  Talviuintia Haikarissa - Lohjan Liikuntakeskus järjestää tunnelmallisen talviuintivuoron Haikarissa perjantaina 21.2.2020klo 16.00 - 21.00. Uintimaksu 5 € / hlö. Uimareille on tarjolla kuumaa juotavaa. Tapahtumapaikalla on ulkotulet, joissa voi paistaa makkaraa (omat makkarat mukaan). Osoite: Haikarinkatu 17,08100 Lohja, paikalle on opastus myös Aurlahden tapahtumapaikalta! Mukaan omat pefletit, pyyhkeet ja uikkarit.

 • NuoriLohja Bussissa Nukketeatteria

  Nuorisotyöpaja Tuuman luovan toiminnan paja esittää Sekaisin näytelmää Nuori Lohja-bussissa. Talviaiheisessa musiikillisessa komediassa susi ja kettu leikkivät talvileikkejä keskenään ja oppivat miten yhdessä perheenä koetut ja jaetut asiat antavat moninkertaisen ilon

   

  Esitykset:

  perjantaina klo 14.00, 16.00 ja 17.00

  lauantaina klo 11.00, 12.00, 14.00, 16.00 ja 17.00 

   

  Esitykseen mahtuu n. 40 lasta kerrallaan.

  Kokonaispituus alkulauluineen ja leikkeineen noin 20 minuuttia.

   

  Esitysten lomassa Onnenkarusellissa pääsee kokeilemaan tuuriaan ja tutustumaan Nuorisotyöpaja Tuuman toimintaan.

 • Nuori Lohja Jääkaruselli-festivaalilla

  Tervetuloa pop up-nuorisotilalle viettämään aikaa yksin tai kavereiden kanssa. Nuoriso-ohjaajat odottavat sinua pelien ja kisailujen kanssa. Luvassa kepparirataa, Aurlahden pokestopille käynnistetään lurea tapahtuman aikana sekä muuta puuhaa sään sallimissa puitteissa. Nähdään festareilla!

  Perjantai 21.2.

  16-20 Pop up-nuokkari ja kepparirata

  16-18 Lure pokestopilla

   

  Lauantai 22.2.

  12-16 Tehtävärata

  12-18 Pop up-nuokkari ja kepparirata

  16-18 Lure pokestopilla

   

  Löydät nuorisotyön seuraamalla Nuori Lohja-lippua.

 • Ohjaamo Lohja on mukana jääkaruselli-festivaaleilla!

  Tiesitkö, että Lohjalla toimii Ohjaamo?

   

  Ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille suunnattu paikka, joka kokoaa eri palvelut saman katon alle. Ohjaamo tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen, työllistymiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Ohjaamossa asiat etenevät. Voit tulla yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Palvelu on maksutonta ja kaikille avointa. Ohjaamoja toimii Suomessa n. 70 kpl. 

   

  Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta! Ohjaamon väen löydät Nuori Lohja-bussin lähettyviltä perjantaina klo 16-20 ja lauantaina klo 12-17, tuu moikkaamaan!

 • Glitternistit

  Festivaalikävijät saavat halutessaan hauskan glitterimeikin festivaalien kunniaksi! Glitterimeikkejä toteutetaan la 22.2. klo 10-16 ja Glitternistit käyttävät luontoystävällisiä ekoglittereitä!

 • Samuel Daayata

  Samuel Daayata, kaunisääninen lohjalainen laulaja, joka säestää itseään kitaralla. Julkaissut jo kaksi singleä ja kolmas on tulossa kevään aikana.

 • HUS: Lohjan kenttäkätilöt, Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto & Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

  HUS:n Lohjan sairaalan kenttäkätilöt sekä Länsi-Uudenmaan Pelastuslaitoksen edustajat ovat myös tapahtumassa tavattavissa ja esittelemässä toimintaansa! Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ja Länsi-uudenmaan pelastuslaitos paikalla molempina päivinä n. klo 12-17

  - Naskalinkäytön harjoitusta lapsille

  - Vaaranpaikka- kartta

  - Rastitehtävä lapsille

  - Pelastusnäytös

 • Lohjan Huoneteatterin Runoseinä

  Lohjan Huoneteatterin Runoseinä tuo kulttuuria festivaaliyleisön iloksi! Paina Runoseinän kuulotorvi korvallesi ja keskity runoon, joka lausutaan henkilökohtaisesti juuri sinulle. Intiimi kokemus tuo säkeisiin aivan uusia sävyjä. Runoseinä ilahduttaa vauvasta vaariin - tule kokemaan runo aivan uudella tavalla!

 • Lasten oma teltta

  Lohjan varhaiskasvatus yhteistyökumppaneineen (Lohjan Srk) järjestää teltassa kaikkea kivaa tekemistä lapsille! Satutäti, minidisco ja kasvomaalaukset viihdyttävät perheen pienimpiä!

   

  Perjantai 21.2.

  13.00 Lasten oma teltta aukeaa

  13.45 Muskarihetki (n. 30min)

  16.00 Koulumaman satuhetki (n. 30 min)

  16.45 Muskarihetki (n. 30min)

  18.00 Lasten oma teltta sulkeutuu

   

  Lauantai 22.2.

  11.00 Lasten oma teltta aukeaa

  11.30 Muskarihetki (n. 30min)

  14.30 Muskarihetki (n. 30min)

  16.00 Koulumaman satuhetki (n. 30 min)

  18.00 Lasten oma teltta sulkeutuu

 • Ruokaa ja juomaa

  Tänäkin vuonna Jääkarusellifestivaaleilla on mukana useita kylmää pelkäämättömiä myyjiä tarjoamassa kävijöille ruokaa ja lämmikettä.
  🌭🍔☕ Nälkä tai jano ei siis tule!

  Ohesta löydät tähän mennessä mukaan ilmoittautuneet myyjät (mukaan mahtuu vielä!):
  https://www.icecarouselfestival.fi/myyjat

 • Huskyja, poneja ja mönkkäriajelua

  Tapahtuma-alueella on myös mahdollisuus päästä mönkijän, ponin tai husky-koirien kyytiin! Huom. maksullisia palveluita ja säävaraus!

 • Aplico

  Aplicon Nelli-Nalle ja Kalle-Koira liikuttavat jääkarusellin perheen pieniä ja suuria tapahtumalavalla. Hauskaa hikoilua koko perheen voimin!

Contact Us

Maailman ensimmäinen Jääkarusellifestivaali järjestettiin helmikuussa 2018 Lohjalla. Jääkaruselli"mania" on valloittanut maailmaa siitä saakka, kun suomalainen Janne Käpylehto latasi ensimmäiset jääkarusellivideot nettiin. Videoita on katsottu miljoonia kertoja ja niin sosiaalinen kuin perinteinenkin media on uutisoinut projektista laajasti. Tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan odotetaan yli 20 000 kävijää. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Lohjan kaupunki yhdessä Solarvoima Oy:n sekä laaja yhteistyöverkoston kanssa.

Tapahtuma

Evita Malm, Lohjan kaupunki

evita.malm@lohja.fi

+358 44 3744303

 

Yhteistyökumppanit & myyntipaikat

Jukka Koivistoinen

Puh. 040 521 8733 koivistoinen.j@gmail.com

Jääkarusellit

Janne Käpylehto / +358 45 3596945 

Tapahtuman ohjelma

Minna Ermala, VisitLohja

minna.ermala@lohja.fi 

+358 44 3741218

Kuvia median käyttöön, kuvat merkittävä "Kuvaaja Janne Käpylehto": https://drive.google.com/open?id=0B9JEtFEIxDLTN0NyNDd2Y19JSDQ 

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle