JÄÄTÄ NÄKYVISSÄ?

Oli jäätä tai ei, niin Jääkarusellifestivaali pyörii! Osallistu arvontaan täyttämällä tällä sivulla oleva lomake ja vastaamalla kysymykseen. Veikkaa kuinka paksu jääkerros on festareiden aloituspäivänä 21.2.2020, niin olet mukana arvonnassa! Veikkaajien kesken arvomme kahden hengen lippupaketin vapaavalintaiselle päivälle Rantajameille 2020 (palkinnon tarjoaa SSO Rantajamit, arvo n. 100 euroa), sekä 5 kpl lippuja Tytyrin Elämyskaivokseen (palkinnon tarjoaa Lohjan kaupunki, arvo 18 e/kpl).

 

Arvonta päättyy 5.2.2020 klo 12.

 

Voittajat arvotaan ja julkaistaan Jääkarusellifestivaalin Facebook-, Instagram ja verkkosivuilla. Tämän lisäksi voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt (löydät säännöt sivun alalaidasta). Kilpailuun osallistujalta edellytetään yli 18-vuoden ikää. Antamiasi tietoja ei käytetä muuhun kuin kilpailun voitosta ilmoittamiseen.

 

Tutustu alta takemmin kilpailun arvonnan ja rekisteriselosteeseen.

P.s. Muista ottaa myös Jääkarusellifestivaalin Facebook- ja Instagram-sivut seurantaan, jotta pysyt kuulolla uusimmista käänteistä!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

ARVONTA ON

PÄÄTTYNYT

Arvonnan säännöt

 

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt. Kilpailu on käynnissä 22.1. - 5.2.2020 klo 12. Kilpailun päätyttyä arvotaan osallistuneiden kesken voittajat.

 

Arvontaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ajalla 22.1. - 5.2.2020 klo 12. Arvontaan osallistuvien tulee jättää yhteystietonsa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Arvonnan järjestää Lohjan kaupunki. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden julkaista voittajien nimet omissa kanavissaan. Mikäli voittoilmoitusta ei voida toimittaa esimerkiksi virheellisten yhteystietojen vuoksi, tai voittajaa ei saada kiinni, voittaja hylätään ja arvonta suoritetaan uudelleen. Palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai rahaksi.

 

Arvonnassa kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan voittajien kontaktointiin.

 

Arvontaan osallistujiin sovelletaan Lohjan kaupungin tietosuojaselostetta koskien henkilötietojen käsittelyä ja viestintää. Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa: www.visitlohja.fi/tietoalohjasta/rekisteriseloste Arvonnan jälkeen rekisteri tuhotaan. 

 

Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.