PYÖRIVÄ

KALASTUSKILPAILU

Kalastus-TV, yhteistyössä Lohjan kalaseuran kanssa järjestää festarilauantaina klo 10.30 alkaen maailman ensimmäisen pyörivän kalastuskilpailun. Kisa käydään Jääkarusellifestivaaleilla Lohjan Aurlahdessa. Juontajana toimii Ville Haapasalo ja kilpailusta tehdään ohjelma Kalastus-TV:lle. Viihteellisessä ja kokeellisessa kisassa on sarjat aikuisille

ja lapsille.

Säännöt

 

Kilpailu on viihteellinen ja kokeellinen!  Kilpailussa on kaksi sarjaa: aikuisten ja lasten sarja. Aikuisten sarjassa joukkue koostuu yhdestä henkilöstä ja lasten sarjassa osallistujasta (16v tai alle) ja apukalastajasta (aikuinen esim. huoltaja). Lasten sarjaan saa toki osallistua myös ilman apukalastajaa.

Ilmoittautuminen osoitteeseen kalastuskilpailu@kalastus-tv.fi

 

Sähköpostissa ilmoita joukkueen nimi, osallistujien (aikuisten: 1 henkilö), lasten (1-2 henkilöä) nimet ja puhelinnumero.  Vahvistus kilpailuun pääsystä tulee sähköpostilla. Kalastusvälineet, esim. Pilkki, tulee olla osallistujien tuoda itse. Kairaa ei tarvitse eikä saa tuoda mukana. Osallistujilla pitää olla naskalit mukana. Molempiin sarjoihin otetaan 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kalastuspaikat arvotaan ja määritellään. Muualta, kuin määritellyltä paikalta ei saa kalastaa. Ilmoittautuneet hyväksyvät, että kilpailua voidaan kuvata median, järjestäjien tai Kalastus-TV:n toimesta.

 

Aikuisten kilpailu on lauantaina 22.2. klo 10:30 - 11:00 ja lasten kilpailu 11:05 - 11:35. Palkintojen jako on klo 12.30. Kilpailijoiden, joille on vahvistettu osallistuminen sähköpostitse,  tulee käydä ilmoittautumistiskillä päälavan vieressä klo 9:45 - 10:15.

 

Tuomaristoon kuuluvat Ville Haapasalo, Janne Käpylehto ja Kimmo Koivisto.

 

Palkinnot julkistetaan viikolla 8, ennen kilpailua. Kilpailussa jaetaan 3 palkintoa:

1. Ensimmäinen kala

2. Isoin kala (painavin)

3. Viihteellisin suoritus

 

Tuomaristo pidättää lisäksi oikeuden olla jakamatta jotain palkintoa tai jakaa ylimääräisiä palkintoja. Tuomaristo kannustaa rentoon ja viihteelliseen suoritukseen.