TAPAHTUMA-

INFO

Turvallisuus

Tapahtuman aikana rannan ja järven välinen alue on rajattu liputuksella. Rajatulle alueelle ei saa mennä ilman lupaa. Järvellä on ilmastokaruselli, johon ohjataan ja päästetään rajatusti ihmisiä. Karuselliin kuljetaan ja poistutaan sillan kautta. Seuraa paikan päällä henkilöstön ohjeita.


Karusellin väliin ei saa tiputtaa/laittaa mitään! 

 

Tapahtuma-alueella on rannalla myös perinteinen hevoskaruselli, jonne pääsy on maksuton. Käynti karuselliin on ohjattua, ja karusellin ympärillä on turva-aidat. Seuratkaa henkilöstön ohjeita.

Tapahtuman henkilöstöllä on huomioliivit päällä. Liiveissä lukee Lohja / Staff. Voit aina kysyä apua henkilöstöltä! Tapahtuma-info sijaitsee huoltorakennuksen vieressä.

 

SPR ensiapu on paikalla tapahtuma-alueella huoltorakennuksessa. Paikka on merkittynä alueella jaettavissa esitteissä.

Paikalla on  järjestysmiehiä (Jusateam), sekä yövartiointi viikon 8 alkaen aina su 23.2. aamuun saakka. Alueella on myös digitaalinen kameravalvonta.

Esteettömyys

Tapahtuma-alueen vieressä on varattu 5 inva-pysäköintipaikkaa, jonne liikenteenohjaajat pyynnöstä opastavat. . Alue on aurattu, mutta otathan huomioon sääolosuhteet. Paikalla on 2 inva-wc:tä.

Löytytavarat

Löytötavaroita voi tapahtuman aikana kysyä infosta. Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Poliisille.

Eläimet

Elintarvikkeiden myyntialueella ei saa kuljettaa eläimiä. Elintarvikkeita myydään Aurlahden rannassa, eli tapahtuma-alueen "uima-ranta" puoli jossa myös esiintymislava sijaitsee. Toivomme, että jätät oman lemmikin kotiin sillä alueella on mm. poneja ja huskyja ja eläimet tarvitsevat oman reviirirauhan.

Maksutavat 

Tapahtumaan sekä karuselleihin on maksuton pääsy, mutta jotkut aktiviteetit ovat maksullisia.

 

Huom! Ota mukaan käteistä, kaikissa myyntipisteissä ei voi maksaa kortilla

 Luistelu ja uiminen

 Tapahtuma-alueella voi olla myös mahdollista luistella; omat luistimet mukaan. Paikalla on naisten ja miesten pukuhuoneet & suihkut. Jäätilanne selviää viikolla 8!

Tapahtuma-alueelta on perjantaina klo 16 eteenpäin aina iltana saakka mahdollisuus kävellä Haikariin, jossa on sauna sekä talviuintia. Omat uikkarit ja pyyhe mukaan! (maksu 5 euroa käteinen)

Yhteystiedot

Tapahtuma-alueella on teltta, jossa sijaitsee myös tapahtuma-info. Tavoitat infon henkilöstön myös puhelimella +358 44 369 3699

Muita numeroita:

 

Jusateam turvallisuus +358 44 5755697

Info kaupungin henkilökunta + 358 44 369 3699

Äänet, sähköt, lava Ideaviihde +358 40 715 8855

 

Hätänumero 112

Kuvaaminen festivaalialueella & Some

 

Kuvaamisen ja muun taltioinnin suhteen noudatamme tekijänoikeuslakia ja -säädöksiä. Omiin kotialbumeihin kuvaaminen on erittäin sallittua ja suotavaa. Alueelle saa tuoda myös järjestelmäkameroita. Drone-kuvaaminen ei ole sallittua ilman järjestäjän lupaa.

Toivomme, että jaat kuvia tapahtumasta sosiaalisessa mediassa #JKF20 ja #jääkarusellifestivaali hästägeillä.

Muistathan, että esitysten videoiminen on esiintyjäsopimuksiin liittyvien velvoitteiden nojalla kielletty. Tapahtumassa valvotaan esitysten luvatonta taltiointia (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45).

Alueella tallennetaan kuva- ja videomateriaalia festivaalin markkinointia, sosiaalista mediaa, sekä nettisivuja varten. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituissa kanavissa.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, jotta kuulet ensimmäisenä uusimmat käänteet!

Facebook-logo: @icecarouselfestival Insta-logo: @jaakarusellifestivaali

#jääkarusellifestivaali #karusellifestivaali #icecarouselfestival #talvenparaspyöritys #Lohja #järvikaupunki #JKF20

icecarouselfestival.fi

Sijainti ja pysäköinti

 

Tapahtuma-alue sijaitsee osoitteessa:

Aurlahti, Rantapuisto 08100 Lohja

Jääkarusellifestivaali järjestetään Lohjan Aurlahdessa, keskustan tuntumassa Lohjanjärven rannalla 21.-22.2.2020.  Kävelymatka linja-autoasemalta alueelle kestää n. 5-10 minuuttia. Rantapuiston alueella on kolme tapahtumalle varattua maksutonta pysäköintialuetta (Merkitty kirjaimella P karttaan). Osa alueelle johtavista kaduista on suljettuna (Merkitty punaisella karttaan). Suositeltu ajo-suunta pysäköintialueille on merkitty vihreällä oheiseen karttaan. Alueella on liikenteenohjaajat.

Lohjan keskustassa pysäköinti on maksutonta pe klo 17 jälkeen sekä la-su. 

Lohjalle pääsee helposti linja-autolla, katso aikataulut:  www.matkahuolto.fi.

Julkisilla Lohjalle? Kokeile helppoa matka-hakua ja löydä sinulle sopiva kuljetus